Felicitat

29 12 2011

No record exactament la frase, però era alguna cosa com “qui no és capaç d’emocionar-se davant les coses més senzilles de la vida, no mereix viure-la”. La vaig llegir, o me la van dir, i no sé a qui correspon.

No crec que s’hagi de ser tan dràstic tampoc. Qui no es capaç d’emocionar-se davant la senzillesa i alhora la complexitat d’algunes coses habituals, no mereix morir, això si però… és una gran llàstima, per ell.

Sempre he considerat tenir una sensibilitat especial per observar les coses més quotidianes. Tal vegada és una relació amb la meva herència genètica, o un fruit de l’educació i del medi que m’ha envoltat durant la meva vida. A més, amb la rutina i l’estrès que viu la societat actual, crec q és més que necessari aturnar-nos un moment, per observar el que ens envolta i deixar-nos enlluernar per la seva bellesa.

Aquest fet s’hauria d’aplicar a qualsevol àmbit de les nostres vides. Aprendre a valorar les coses que tenim com si fos el primer cop que les veim.

Jo tenc un tresor! Tenc uns amics meravellosos. Cadascun i cadascuna d’ells i elles són persones úniques, extraordinàries i, sabent que nigú és perfecte, són el millor que m’ha passat a la vida. La família no es tria, cadascú té la que l’hi ha tocat. Però els amics els escollim, al llarg dels anys i les vivències, les experiències, la sort i les desgràcies… A mi, m’agrada de tant en tant, com un dia que estic decaiguda, pensar en la gran sort que tenc. I aturar-me per un moment, fent com si el temps corrés més a poc a poc, observar-los un a un i sentir com la fortuna em recorre les venes i les neurones. M’agrada aturar el temps i sentirme infinitament afortunada dels amics que m’envolten. Abans ho sabia, i ho tenia molt present. Ara a més, ho duc tatuat a la pell. Un petit recordatori de la gran sort que tenim!

Aquest any, ha estat intens. He viscut canvis importants a la meva vida, alguns bons i altres dolents, però com que dels dolents s’aprèn, al final tots són bons! A vegades es necessita una gran perdua per recordar-te allo que realment vols, a vegades et trobes a tu mateix/a convertin-te en més fort com a resultat, més savi, i millor equipat per fer front al proxim desastre que et vengui. No s’ha de tenir por a patir, tothom pateix! S’ha de saber patir per saber ser feliç i s’ha de ser feliç per estimar!

Algunes persones del meu voltant més estimat també han tengut moltes experiències positives durant aquest any, i també negatives. En aquests casos, cada vegada més abundants a mesura que creixem, ens hem donat ànims, tendresa i comprensió. Relativament, la vida és llarga, i és impossible estar feliç al 100% els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia. Així i tot, la gent que m’envolta i m’estima m’assegura una gran part d’aquesta felicitat! i m’encanta pensar que jo també en transmet als meus amics i a les persones que més estim!

És el que té la felicitat, que quanta més en gastes, més te’n queda.

 

 

 

Anuncis

Accions

Information

4 responses

30 12 2011
sergio storti

Bonita declaración a la amistad y la felicidad. Encuentro (si me permites el comentario) que perteneces a un grupo de jóvenes vileros francamente maravillosos, dinámicos, activos, profundamente creativos, participar de vuestro entorno aunque sea así, esporádicamente, contagia de una energia vital. Contais con mi admiración, y cuando les veo recuerdo al “Flaco Neme, a la “Baby Cabral”, al “negro Carrizo”, a la “Flaca”, al “negrito Uriburu” (para ellos dos, va una lagrimita), y podria seguir… Esperaba leerte y no sabia porque, ahora me voy a trabajar, “catarateando” lagrimitas de alegria.Siempre es bueno recordar. Gracias.

3 01 2012
pericasmas

Gracias Sergio, siempre es un placer leer tus comentarios y más si he podido contagiarte un poco de felicidad!
La verdad es que me siento profundamente afortunada de tener cerca a unos amigos tan maravillosos y es bonito recordarlo cada día, porque para mí, la gente, es mi motor de energía. No te equivocas en absoluto. Gracias!

5 01 2012
Antònia

gràcies Margalida per aquest regal que m’has donat avui, estic en un moment de sa meva vida que necessit d’aquestes petites coses per sentir-me estimada i veure que hi ha gent que s’estima i que segueix existint l’amistat. Gràciesss!!!!!!!!!!

6 01 2012
Toni ^^

Wonderfull ^^. Ho va dir n’einstein. Va dir algo mes tipo… aüstrent grobmütten cartoooffen bitte, agdumaina guta arslecker… pero vamos.. que mas o menos volia dir lo mateix que has dit… I me pareix fantàstica la teva postura. un dia parlarem de tot lo que hem descobert, i de com hem canviat els nostres mons, si es que basta un dia.. que no…. Segueix així de meravellosa i segueix cresquent, que si a una quan bufa, li surten papallones, es que alguna cosa realment bella hi té a l’interior, cultiva la bellesa estimada companyera de viatge fins que ja no puguis veure més enllà de les papallones. Aupa marga ^^ You rox! abraçades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: